Logo
Hungary  Hungary
Laem Tong <div style= Phi Phi Hotels booking

Phi Phi Hotels

Phi Phi az egyik legfontosabb természetesen szép szigetek a világ.  Phi Phi egy részét Nopparat Thara Beach National Marine Park Aonang, Krabi Tartomány. Hazudnak 50km dél-keletre Phuket A rengeteg tengeri korallok és csodálatos élete. Vannak Mészkő hegyek sziklák, barlangok és a hosszú fehér homokos strandokat. Lehet, hogy az utazási Phi Phi Islands Bármikor, de a legjobb időzítés nov.-ápr.. Nagyon sok szép strandok a Phi Phi Island e.g. Tonsai Bay Beach, Loh Dalam Bay Beach, Laem Tong and Long Beach (Yao).

Tonsai Bay - Phi Phi Don Ao Ton Sai van, ahol a legtöbb a turisztikai tevékenység központú. A területet tartalmaz éttermek, bárok, bankok, üzletek és búvárkodás Síközpontoknak. Ez a fő kikötőgáttól összes látogatók érkeznek a szigetre.

Loh Dalam Bay – Phi Phi Don a másik oldalon szemben Tonsai-öbölben. A gyalogtúra nyoma a Phi Phi View Point.  Sok éttermek, bárok, és üdülőhelyek és panziók.

Yao Beach - Phi Phi Don Yao Beach, csak a dél-Ton Sai kínál a látogatók néhány scenic nézeteit és korallzátonyok a snorkeling és búvárkodás.

Laem Tong - Phi Phi Don Laem Thong helyezkedik el, nagyon-sziget északi oldalán.

English Israel African Australia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Switzerland Thai
© 2012 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com