Logo
Finland  Finland
Laem Tong <div style= Phi Phi Hotels booking

Phi Phi Hotellit

Phi Phi on osa Nopparat Thara Beach National Marine Park on Aonang, Krabi Maakunnassa. Ne sijaitsevat 50 km kaakkoon Phuket kanssa runsaasti koralleja ja hämmästyttäviä meren elämää. On Kalkkikivi Vuoria kanssa kallioita, luolia ja pitkät valkoiset hiekkarannat. Voit matkustaa Phi Phi Islands milloin tahansa, mutta paras ajankohta on marraskuu-huhtikuu. On olemassa monia mukavia rantoja annetun Phi Phi Islands e.g. Tonsai Bay Beach, Loh Dalam Bay Beach, Laem Tong and Long Beach (Yao).

Tonsai Bay - Phi Phi Don Ao Ton Sai on suurin matkailualan toiminta on keskitetty. Alueella on ravintoloita, baareja, pankit, sukellus kaupoissa ja resorts. Se on tärkein siiven Kaikkien kävijöiden tulee saarella.

Loh Dalam Bay – Phi Phi Don on toisella puolella vastapäätä Tonsai Bay. On treking jäljittää sen Phi Phi View Point.  On olemassa monia ravintoloita, baareja, ja lomakohteet ja täysihoitolat.

Yao Beach - Phi Phi Don Yao Beach, eteläpuolella Ton Sai tarjoaa kävijöille joitakin luonnonkaunis näkemyksiä ja koralliriutat ja snorklausta ja scuba diving.

Laem Tong - Phi Phi Don Laem Thong sijaitsee aivan pohjoiseen saaren.

 

English Israel African Australia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Switzerland Thai
© 2012 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com